В “Республіці Мрія” реалізований щорічний медіа-проект “Привітай однодумців з Новорічними і Різдвяними святами”

Напередодні Дня Святого Миколая в Запорізькому НВК №19 щороку здійснюється виробництво відеоролика, в якому всі бажаючи можуть привітати шкільну громаду з Різдвом і Новим роком.

Саме ця медіа-подія символізує старт любимих свят на території «Республіки Мрія»!

Як кажуть у центрі виховних інновацій школи-комплексу, мета проекту передбачає не тільки можливість за допомогою сучасних медіатехнологій ділитися святковим настроєм та теплими побажаннями. Велике значення також під час виконання проекту відіграє медіаосвітня складова.

В процесі реалізації проекту задіються певні фахові та матеріальні ресурси, готується сценарій і локація, складається графік робіт, проводяться репетиції, плануються заходи з поширення продукту тощо.

Велика увага приділяється підготовці читців, виконавців пісень та танцювальних номерів. Педагоги тренують дітей правильно промовляти  вітальні слова та сміливо поводити себе під час відеозапису.

Вважається, що “працювати на камеру” – це дуже складна медіаосвітня практика, особливо для дітей, – підкреслює заступник директора ЗНВК №19 Зінаїда Болкова  та додає: –  Але наші юні медіа-фахівці успішно впоралися з цим розвиваючим та відповідальним завданням!

З нею погоджується керівник ШМХ «ВМ-НФ» Андрій Єлькін: «Юні серця дивляться у майбутнє з оптимізмом, вже тепер готові дарувати своє тепло та небайдужість тим, хто цього гідний. Вражаючий проект! Справжнє свято!»

За його словами, відвідати онлайн-прем’єру ВІДЕО різдвяних та новорічних привітань – це можливість відчути єдність громадян Мрії, єдність громади нашого чудового мікрорайону та кращого з найкращих Запорізького НВК №19!

Від організаторів події:

Дуже дякуємо, друзі, за те, що ви завжди перебуваєте поруч, радієте спільним діям, сприяєте ефективним активностям. Разом ми обов’язково матимемо по-справжньому святковий настрій та, що важливо, наша єдність у 2021 році неодмінно подарує нам здійснення найкращих устремлінь. Наші Мрії обов’язково знайдуть своє місце у цій чарівній реальності!

Вітаємо зі всіма прийдешніми святами та запрошуємо до перегляду колективного творчого медіа-продукту! )

У дошкільному підрозділі пройшли новорічні ранки!
Запорізький НВК №19 провів традиційну благодійну акцію
Previous Article
Next Article