У дошкільному підрозділі пройшли новорічні ранки!

Свята – це завжди магія. А новий рік – особливо! На нього з нетерпінням чекає малеча,  батьки, як правило, власноруч готують костюми, атрибути; вихователі прикрашають групові осередки та музичну залу. Нажаль, в цьому році новорічні свята пройшли без батьків, але завдяки новітнім технологіям та ZOOM конференції, всі охочі мали можливість бути присутніми на казковому святі.

Діти молодших груп зустріли лисичку- хитрулю, яка вкрала вогники з ялинки, і малеча, разом з  Дідом Морозом, їх повернула. А діти середньої групи знайшли у лісі чарівний черевичок і розшукали його власницю – Снігуроньку. До дітей старших груп в гості завітали кіт Базіліо та лисиця Аліса, уявіть, вони назвали себе Дідом Морозом і Снігуркою! Довелося зривати з них маску та виводити їх на чисту воду.

Всі пригоди малечі супроводжувалися піснями, хороводами, читанням віршів, інтерактивними іграми з героями і, звичайно, гарним настроєм всіх присутніх. Діти з нетерпінням чекали подарунків і диво сталося – вони отримали їх від Діда Мороза та Снігуроньки!

Шановні батьки! Колектив дошкільного підрозділу ЗНВК№19 вітає вас з прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом! Хай атмосфера свята, надії, радості буде з вами весь рік, хай щастя переповнює думки і почуття, а здоров’я дасть можливість здійснити всі мрії. Хай настрій буде на висоті, душа співає від радості, а серце завжди гріє любов!

Правила перебування під час розважальних заходів
В "Республіці Мрія" реалізований щорічний медіа-проект "Привітай однодумців з Новорічними і Різдвяними святами"
Previous Article
Next Article