Запорізький НВК №19 провів традиційну благодійну акцію

В Запорізькому НВК №19 відбулася щорічна благодійна акція «Зробимо свято разом». Зазвичай ініціаторами акції виступає дитячо-юнацька громадська організація «Республіка Мрія».

Але цього року акцію розпочав учнівський колектив 2-а класу (класний керівник Кукуня ТВ), котрий вирішив зробити 19 добрих справ до Дня Святого Миколая. Ініціативу підхопили всі громадяни “Республіки Мрії”.

Суть акції – подарувати свято найменшим, дітям з міських дитячих будинків.

Як повідомляє віце-президент ГО «Республіка Мрія» Марія Карпенко, зусиллями громадян Мрії, вчителів та батьків для дітей підготовлені подарунки. Це іграшки, конструктори, книжки та канцелярське приладдя.

Марія Карпенко поділилася враженнями від традиційних відвідувань дитячих будинків. За її словами, кожного року малята дуже чекають на увагу з боку активістів “Мрії”, радіють зустрічі та демонструють святковий настрій.

Підбиваючи підсумки, вона констатує, що заклик «Зігрій своїм теплом дитячі серця! Зроби подарунок тим, хто цього дуже потребує!» відгукнулися всі підрозділи шкільного громадського об’єднання.

Велика кількість подарунків готується до відправки за місцем призначення. Про це свій відео-репортаж записали журналісти Шкільного Медіахолдингу “Вісник Мрії – Новий Формат”. Бажаємо приємного перегляду!

В "Республіці Мрія" реалізований щорічний медіа-проект "Привітай однодумців з Новорічними і Різдвяними святами"
Діти вірять у дива ???
Previous Article
Next Article