Тож які зміни чекають на нас з 02 листопада?

Шановні діти та батьки ЗНВК №19!

Добігають кінця осінні канікули, які розпочалися на тиждень раніше, і я знаю, що ви вже втомилися відпочивати та з нетерпінням чекаєте початку навчальних занять.

Разом з тим, я впевнена, ви уважно слідкуєте за епідеміологічною ситуацією у нашій країні і в Запоріжжі зокрема, тому , сподіваюся, розумієте, що, нажаль,  зараз ми не можемо розпочати навчальний процес в очному режимі…

Тож які зміни чекають на нас з 02 листопада?

Учнів 1-4 класів ми чекаємо 02. 11 о 08.10 на шкільному подвір’ї , вони навчаються в очній формі.

Учні 5-11 класів тимчасово навчаються дистанційно. Впевнена, що ніяких труднощів не буде, адже в минулому році ми з вами успішно використовували таку систему. 

Що зміниться зараз?

Навчальний процес організовується у відповідності із розробленим розкладом уроків, не менше 50% уроків – в онлайн-режимі. На порталі NZ.UA (яким ви вже активно користуєтеся з вересня)  в електронних щоденниках знайдете домашні завдання та посилання на корисні ресурси; а розклад онлайн – уроків буде розміщено на сайті школи у розділі дистанційне навчання. 

Згадуємо простий і зручний застосунок ZOOM, який допоміг нам минулого разу, – саме на цій платформі будуть проходити онлайн-уроки.

Семикласники – для вас цікавинка- спробуємо освоїти ще й з платформу G Suite for Education

Якщо трапилося так, що ви не маєте засобів комунікаційного зв’язку , – не хвилюйтеся, ви зможете принести домашнє завдання у школу-  у фойє є поштова скринька, ваші виконані завдання обов’язково передадуть вчителю. 

Не забувайте щоденно інформувати  класного керівника про стан здоров’я – це необхідна міра, поставтеся до цього, будь ласка, відповідально; 

Пам’ятаємо про необхідність дотримання правил безпечного перебування вдома – бережіть себе і оточуючих! 

Мудрий Соломон колись сказав: «Усе пройде, і це-також» 

Тож пам’ятаймо про те , що все – тимчасово. Будьмо бадьорими і позитивними, бережімо себе і своїх близьких, зберігаймо спокій і гарний настрій, турбуймося про своє здоров’я і здоров’я оточуючих!

Все буде добре!

Як стати лідером. Як розвинути в собі лідерські якості?
Педагоги Запорізького НВК №19 обговорили особливості організації освітнього процесу після осінніх канікул
Previous Article
Next Article