Зверніть увагу! Вбережіть свою дитину! ІПСО ПВК «Редан»


Увага! ІПСО ПВК «Редан» втягує дітей у бійки !

У зв’язку з поширенням неформального російського руху ПВК «Редан», Запорізька  гімназія 19 закликає до реагування учасників освітнього процесу на подібні вкиди від ІПСО (інформаційно-психологічної операції) з
метою дестабілізації ситуації в країні.

ЧВК «Редан» – це представники субкультури, які називають себе неформалами, виступають проти футбольних фанатів, мігрантів і вихідців з Кавказу. Їх символом є павук.

“Провокування масових бійок серед молоді і підлітків – це спроба російських пропагандистів провести чергову інформаційно-психологічну операцію та використати дітей для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні. Тож Поліцейські вкотре закликають батьків спілкуватися із дітьми, звертати увагу на їх поведінку, коло спілкування і способи проведення дозвілля”. – повідомили у поліції.

Нагадуємо батькам!

В Україні заборонені масові зібрання у зв’язку із воєнним станом.


Наслідки ж можуть бути дуже різноманітними. Від тілесних ушкоджень, руйнування майна, порушення громадського порядку до більш тяжких – завдання каліцтв і вбивства. (Масове заворушення: 294 ККУ (5-8 років). Побої і мордування: 126 ККУ (штраф або до 5 років в залежності від тяжкості вчиненого). Залишення в небезпеці: 135 ККУ (до 2 років). Ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість: 300 ККУ  (штраф або до 3 років).

Увага! Дорожня карта дій. Алгоритм дій
Запорізька гімназія №19 взяла участь в інформаційній кампанії #запоріжжя_незламне
Previous Article
Next Article