Зустріч – тренінг за темою «Булінг»

11.11.2019 року в ЗНВК №19 відбулась зустріч – тренінг за темою «Булінг» з учнями 6-7 класів з інспекторами зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в м. Запоріжжя Касьян В.П., Євстратовим В.І., Петрух К.І., Скорбіч Ю.Ю., патрульної поліції відділу моніторингу та аналітичного забезпечення, координатором проекту «Взаємодія патрульної поліції і громади» Сергієнко І.В.

Тема тренінгу «Булінг», є дуже актуальною в наш час, має велике значення в шкільному та позашкільному житті наших учнів. Проведення такої інформаційно – роз’яснювальної роботи серед учнів за темою «Булінг» визначає потреби дитини, права, підвищує міру її усвідомлення своїх дій та наслідків. Нам всім необхідно навчити визначати потреби учнів , не можна залишати поза увагою, краще спільними заходами формувати безпечне середовище.

Тем для розмов з учнями у поліції дуже багато, це – профілактика скоєння правопорушень, попередження вживання наркотиків, насильство в сім’ї, безпечний інтернет, булінгу (цькування) і маса інших речей, з якими може зіткнутися учень. Інспектори патрульної поліції навчають учнів поводженню в різних ситуаціях, формують правосвідомість і законослухняність відповідно до їхніх вікових особливостей.

Взаємодія інспекторами зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в м.Запоріжжя пройшла в основі довірливого спілкування, як рівний до рівного.
Відвідування закладів представниками патрульної поліції проходять за затвердженим графіком.

БОБЕР – 2019
Зустрічаємося, навчаємося, граємося, щоб навчати
Previous Article
Next Article