Освіта в Польщі

Професійний Технікум імені Миротворчих місій ООН (м.Кельці, Польща)

Професійний Технікум імені Миротворчих місій ООН (м.Кельці, Польща) пропонує безкоштовне навчання для українських випускників 9, 10 та 11 класів за наступними спеціальностями:

  • Програміст – інформатик
  • Менеджер логіст
  • Архітектор – будівельник
  • Менеджер альтернативних джерел єнергії
  • Менеджер готельного бізнесу
  • Автомеханік + водійське посвідчення європейського зразка
  • Модель’ер – дизайнер
  • Кухар – технолог (клас дієтології, клас бармена, клас кондитера)
  • Перукар – стиліст (клас стилізації, клас віражу)

Наші учні за 5 років навчання отримають середню професійну освіту за стандартами ЄС, польську Матуру (аналог українського Атестату, що дає змогу вступати до польських ВИШів безкоштовно), професійну практику в Польщі та країнах Європейського Союзу (Німеччина, Велика Британія, Італія, Іспанія), будуть мати змогу отримати додаткові знання на курсах водіїв, технік самооборони, рятувальника, комп’ютерної графіки, бариста, сомельє та ін. Під час навчання діти за бажанням відвідують гуртки, басейн, спортивні секції, курси іноземних мов. Студенти також забезпечуються обов’язковим медичним страхуванням. Усі учні проживають у гуртожитках в двомісних кімнатах з усіма зручностями (душ, туалет, холодильник). В гуртожитках також є кухні для учнів, кімнати для відпочинку, безкоштовний WiFi у кожній кімнаті, невеличкій тренажерний зал, безкоштовні пральні машини, цілодобовий нагляд опікунів та вихователів. Батьки учнів покривають витрати лише на проживання та харчування своїх дітей. Сьогодні ця сума становить 620 польських злотих на місяць. Послуги з рекрутації коштують 10 000гр (у вартості всі переклади офіційних документів, іх легалізація на території Польші, апостиль, переклад медичних сертифікатів, довідки 086-У, підготовка пакету документів для подачі на студентську візу). Окремо також оплачується робота офіційних опікунів на території Польщі (один раз на рік – 300 евро).

Зроби крок до європейського майбутнього прямо зараз!

Наш ексклюзивний центр рекрутації в Україні:

м.Запоріжжя, пр. Маяковського, б.8а, оф.1

Тел: 061 236 12 00, 067 612 88 94, 050 776 90 09, 067 619 25 52

info@vilenatravel.com.ua e.glazunova@ukr.net

Проводимо курси польської мови в групах по 8-10 дітей, або он-лайн по скайпу (для дітей з інших міст)

Курси польської мови

       Приглашаем будущих студентов польских ВУЗов, техникумов, лицеев (учеников 9-11 классов) на курс польского языка, с последующей сдачей теста и выдачей сертификата.   

Занятия в группах по 8 – 10 человек проходят в нашем новом учебном центре по адресу: г.Запорожье, ул. Жаботинского, д. 41.  Длятся уроки  3 часа.  Частота – 1 раз в неделю, в удобное для старшеклассников время.

С собой иметь:  комплект учебников (мы выдаем), общую тетрадь в клетку, ручку, цветной маркер и простой карандаш.

      Начало занятий с 3 октября, далее – по мере комплектования групп.  Оплата осуществляется двумя частями – за первый уровень  (3,5 месяца) – 2200 гривен и за второй уровень  (3,5 месяца) – 2200 гривен. В мае-июне студенты, которым нужен более высокий уровень языка или сертифицированный экзамен, будут иметь возможность подготовиться дополнительно.

        Ждем всех желающих в нашем офисе по адресу: пр.Маяковского, 8а, туристическая фирма «Вилена Тревел»

        Тел: 067 612 88 94,  050 776 90 09

ZDZ – Zak?ad Doskonalenia Zawodowego

2020zdz

Учні ЗНВК № 19 проти насилля!
Креативність – головна якість людини в 21 столітті
Previous Article
Next Article