76-у річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Цього року людство відзначає 76-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. До Дня пам’яті та примирення в Запорізькому НВК № 19 було проведено змістовні виховні заходи: уроки Звитяги, творчий проект «Мирне небо» (на паралелі 1-4 класів) та онлайн майстер-клас «Мак миру», який відбувся за ініціативи Районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району.

Участь учнів ЗНВК №19 у майстер-класі «Мак миру» було забезпечено силами учнівського самоврядування. 40 представників різних підрозділів ДЮГЕО «Республіка Мрія» взяли участь у творчому проекті. Віце-президент Дитячо-юнацької громадської організації «Республіка Мрія» Марія Карпенко розповіла про історію червоного маку – символу пам’яті жертв війни. Валерія Калашник провела майстер-клас. Не зважаючи на онлайн формат, громадяни Мрії відчували себе єдиною командою під час колективної творчої справи.

У відео Центру виховних інновацій школи ви можете побачити, які чудові маки створювали учасники. З уроків історії ми знаємо, яким страшним лихом для людства була Друга світова війна. Пам’ятаємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає! Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія ніколи не повториться.

Коли ми пам’ятаємо, ми перемагаємо!

Детальніше про майстер-клас групі Facebook

Звітування ТВО директора ЗНВК №19 Л.П.Буркот
В початковій школі Запорізького НВК №19 завершився екологічний квітень
Previous Article
Next Article