Шкільне самоврядування. Перспективи розвитку.

         8 січня 2021 року за ініціативою депутатів Міської Молодіжної Ради (далі – ММР) відбулася відео конференція лідерів учнівського самоврядування шкіл Шевченківського району.

          Організатори конференції Владислав Пожидаєв та Діана Дідух розповіли, що 24 вересня 2020 року на 40 сесії Запорізької міської молодіжної ради була представлена пропозиція  щодо створення спілки учнівського самоврядування шкіл міста Запоріжжя з метою взаємодії міської молодіжної ради з учнівською молоддю. Ця ідея була підтримана більшістю депутатів ММР.

    В ідеалі організатори ставлять завдання об’єднати 97 навчальних закладів Запоріжжя в єдину організацію, щоб школярі мали змогу офіційно вносити  креативні пропозиції та ідеї щодо проведення цікавих для учнівської молоді заходів в  окремих районах або в місті загалом, та через співпрацю з ММР реалізовувати будь які  проєкти. 

    На цієї конференції від нашого навчального закладу були присутні віце-президент ДЮГЕО «Республіка Мрія» Карпенко Марія та педагог-організатор Кокоріна О.М. Ідея депутатів ММР, на наш погляд, є цікавою. Участь у роботі такої громадської організації відкриє нові перспективи розвитку учнівського самоврядування й дасть змогу брати активну участь у житті міста.

        Ми хочемо чути вашу думку, активні громадяни «Республіки Мрія»!

Дистанційна освіта з 11.01 по 24.01
Різдвяний концерт ЗДМШ№6
Previous Article
Next Article