Про інформування учасників освітнього процесу

Шановні учасники освітнього процесу!

На підставі розпорядження голови Запорізької облдержадміністрації від 10.03.2022 №104 «Про організацію освітнього процесу», згідно з рішенням чергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя від 04.03.2022 (протокол № 13), рішення виконкому міської ради від 24.02.2022 № 110 «Про вжиття додаткових заходів у м. Запоріжжі у зв’язку із введенням воєнного стану у Україні» (зі змінами), листа департаменту освіти і науки Запорізької міської ради від 15.03.2022 року № 01.01-21/445 «Про інформування учасників освітнього процесу», рішення педагогічної ради № 9 від 11.03.2022 про призупинення освітнього процесу у Запорізькій гімназії №19 з 14.03.2022 року адміністрації закладу  розміщує посилання для надання можливості самостійного навчання всіх учасників освітнього процесу за наявності відповідних умов, а саме:

перелік онлайн-ресурсів, які підготовлено КЗ «ЗОІППО» Запорізької обласної ради на допомогу вчителям;

– проект з онлайн-навчання на платформі для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-9 класів  МОН України та методичної підтримки вчителів «Всеукраїнська школа онлайн»;

– сайт МОН України Дистанційні школи та навчальні платформи для здобувачів освіти.

– Всеукраїнський онлайн-розклад занять, який доступний для всіх класів за посиланням https://mon.gov.ua/ua/vseukrayinskij-rozklad

Трансляція уроків буде відбуватися на телеканалах Піксель, Плюсплюс, Суспільне. Уроки будуть доступні на ТВ-платфомах MEGOGO, 1+1 video, Київстар ТБ, sweet.tv. 

На сайті МОН України можна також долучитися до інших ресурсів: Дистанційні школи та навчальні платформи для здобувачів освіти.

Для організації взаємодії дорослого з дитиною дошкільного віку пропонуємо батькам використовувати матеріали, які розміщені на платформі https://mr-leader.com/ua.

                                                                      АДМІНІСТРАЦІЯ ЗАПОРІЗЬКОЇ ГІМНАЗІЇ №19 

Зарахування до 1 класу
Освітній процес тимчасово призупиняється
Previous Article
Next Article