Події грудня

        1 грудня в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» на базі шкільної бібліотеки була проведена інтерактивна гра «Маршрут безпеки» для учнів 9-А та 9-Б класів. Метою заходу є профілактика ВІЛ/СНІДу, а також формування толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом. Інтерактивна гра орієнтована на розвиток сприятливих для здоров’я життєвих навичок, спрямованих на виховання гармонійно розвиненої особистості, і базується на інтерактивних методах навчання. На станціях «Маршруту безпеки» за принципом «рівний рівному» працювали з дев’ятикласниками педагоги-фасилітатори  Болкова З.В., Бабарикіна А.С., Кокоріна О.М., Павлюк О.О. За відгуками учнів, гра  була змістовною й пройшла в позитивній атмосфері.

       Нагадуємо, що у вересні колектив нашого закладу освіти взяв участь у благодійній акції «Монетки дітям». Разом із дошкільним підрозділом ми зібрали понад 1000 грн . Кошти були спрямовані на боротьбу з дитячим раком. На початку грудня на поштову адресу школи надійшла Грамота від Благодійного Фонду «Таблеточки» та Національного Банку України. Ще раз дякуємо всім учасникам акції.

3 грудня добігла кінця загальношкільна щорічна екологічна акція «Макулатуринг – 2021». Цього разу ми здали 1 тонну 56 кг вторсировини. Лідерами стали: 8-А клас (класний керівник Мандзій Н.Ф.), 6-Б клас (класний керівник Старова І.В.), 2-Б клас (класний керівник Параскевич О.В.) . Активну участь в заключному етапі акції взяли хлопці 9-х класів.

       Попереду багато планів, спільних корисних справ. Діємо разом!

Центр виховної роботи

В Запорізькій гімназії №19 відбулася нарада з питань впровадження нового порядку організації інклюзивного навчання
Наказ про зміну назви закладу
Previous Article
Next Article